Weingut Heinrich
Tobias Heinrich se v současnosti stará o 14 ha vinic v okolí města Heilbronn ve Švábsku. Spolehnout se může na nepřetržitou tradici rodinné výroby vína od roku 1545. Dokonalá znalost vinohradů je tedy samozřejmostí stejně jako snaha o co nejšetrnější postupy při práci. Již přes padesát let zde nepoužívají systémová hnojiva, ale výhradně vlastní kompost. Vinice jsou zatravněny a ošetřovány bez pomoci insekticidů a herbicidů. Najdete zde pouze staré místní odrůdy jako trollinger nerbo ryzlink. Sběr probíhá 100% ručně a dříve než jinde, aby byla zachována svěžest vín. Žádné z vín není čiřeno a uvolněno na trh je až v okamžiku optimální zralosti. Vína Heinrich potřebují čas, ale když jim ho dopřejete (ať už na láhvi nebo ve sklence) bohatě se Vám odmění. Jsou komplexní, elegantní a zábavná. Skvělě odrážejí místo a ročník.